FUNDACJA DZIECI I RODZIN UBOGICH

Jak Pomagamy

POMAGAMY W ODBNAWIANIU MIESZKAŃ RODZIN W TRUDNEJ SYTUACJI MATERIALNEJ - RODZIN WIELODZIETNYCH .
Mieszkania rodzin ubogich są często zagrzybione , zniszczone, bez łazienek i toalet, ze starymi spruchniałymi oknami.
Fundacja Dzieci i Rodzin Ubogich organizuje remonty najbardziej zniszczonych mieszkań RODZIN UBOGICH.
Grzyb na ścianach jest przyczyną chorób dzieci- m.in astmy. Bardzo cięzko jest życ rodzinie wielodzietnej bez łazienki i  toalety. Nie chcemy żeby dzieci marzły zimą przez nieszczelne stare okna.  Fundacja chce zapewnić DZIECIOM w rodzinach ubogich godne warunki do życia i rozwijania się .

FUNDACJA PRZYJMUJE I PRZEKAZUJE DARY RODZINOM POTRZEBUJĄCY

Jeśli chciałbyś przekazać żywności lub odzież oraz przeczy potrzebne do domu, których nie potrzebujesz, a są w dobrym stanie i mogłyby posłużyć innym przynieś je do Fundacji.
Zachęcamy do przekazywania szczególnie żywności długoterminowej i odzieży, obuwia dziecięcego.
Rzeczy te zostaną przekazane rodzinom Potrzebującym.

ZOBACZ NA FACEBOOKU KOMU I JAK POMOGLIŚMY- WIĘCEJ W DZIALE FUNDACJA NA FACEBOOKU.

Fundacja przyjmie PRZEDE WSZYSTKIM ŻYWNOŚĆ długoterminową - makarony , ryże, ziemniaki, mleko w kartonach, słodycze, puszki, mąkę, cukier itp żywności jest na bieżąco wydawana rodzinom, zdjęcia z tego co przekazaliśmy umieszczamy na stronie na naszej stronie na Facebooku
Fundacja przyjmie odzież i obuwie - PRZEDE WSZYSTKIM DZIECIĘCE także  damskie , męskie .

Fundacja przyjme środki czystości- proszki do prania , płyny do mycia naczyń, szampony, mydła żele pod prysznic ( takich artykułów brakuje w rodzinach ubogich)
Fundacja przyjmie ksiązki dla dzieci, zabawki i artukuły dziecięce - zabawki, akcesoria dla dzieci: wózki dziecięce, chodziki, łóżeczka, pieluchy, pampersy, mleko w proszku itp.
Fundacja wspiera osoby niepełnosprawne, przyjmie- wózki inwalidzkie, łóżka szpitalne dla osób chorych, materace antyodleżynowe, sprzęt sportowy i rehabilitacyjny.
Fundacja przyjmie materiały budowlane - m.in. tapety , fugi , farby, panele, płytki , kleje, gładź szpachlowa, regipsy itp. oraz akcesoria takie jak : pędzle, wałki, wiadra itp.
Fundacja przyjmie meble - w conajmniej dobrym stanie: łóżka, komody , szafy, krzesła, pufy, stoły itp., pościele , koce, ręczniki, narzuty, prześcieradła, firany, zasłony, dywany, dywaniki, wykładziny, materace,karnisze, porcelanę, naczynia, garnki, lustra , lampy, obrazy obrazki,sprzęt AGD - sprawne pralki, lodówki , kuchenki gazowe i inne sprzęty gospodarstwa domowego.
Dary zostaną przekazane rodzinom najuboższym i potrzebującym. DZIĘKUJEMY ZA POMOC I DOBRĄ WOLĘ
Twoja strona firmowa - szybko i za darmo!