FUNDACJA DZIECI I RODZIN UBOGICH

FUNDACJA PRZYJMUJE I PRZEKAZUJE DARY RODZINOM POTRZEBUJĄCYM

Jeśli chciałbyś przekazać żywności  lub odzież oraz przeczy potrzebne do domu,  których nie potrzebujesz, a  są w dobrym stanie i mogłyby posłużyć innym przynieś je do Fundacji.
Zachęcamy do przekazywania szczególnie żywności długoterminowej  i odzieży, obuwia dziecięcego.
Rzeczy te zostaną przekazane rodzinom Potrzebującym.
Wszystko co przekazaliśmy UBOGIM DZIECIOM  -- w dziale Fundacj na Facebooku--- Codzienne AktualizacjeFundacja przyjmie PRZEDE WSZYSTKIM ŻYWNOŚĆ długoterminową - makarony , ryże, ziemniaki, mleko w kartonach, słodycze, puszki, mąkę, cukier itp żywności jest na bieżąco wydawana rodzinom, zdjęcia z tego co przekazaliśmy umieszczamy na stronie Nasi Podopieczni--- Komu juz Pomogliśmy.Fundacja przyjmie odzież i obuwie - PRZEDE WSZYSTKIM DZIECIĘCE także odzież damskią , męską i obuwie .Fundacja przyjme środki czystości- proszki do prania , płyny do mycia naczyń, szampony, mydła, żele pod prysznic ( takich artykułów brakuje w rodzinach ubogich)
Fundacja przyjmie ksiązki dla dzieci, zabawki i artukuły dziecięce - zabawki, akcesoria dla dzieci: wózki dziecięce, chodziki, łóżeczka, pieluchy, pampersy, mleko w proszku itp. Fundacja wspiera osoby niepełnosprawne, przyjmie- wózki inwalidzkie, łóżka szpitalne dla osób chorych, materace antyodleżynowe, sprzęt sportowy i rehabilitacyjny.

POMOC FINANSOWA
Jeśli chcesz pomóc finansowo przelej dobrowolną kwotę na konto:
 FUNDACJA DZIECI I RODZIN UBOGICH
IBAN PL 81 1020 1909 0000 3802 0160 8942Swift Code /BIG Code BPKOPLPW
*************************
Konto Fundacji w Banku Spółdzielczym
Fundacja Dzieci i Rodzin Ubogich
Numer kontaPL 58 8345 0006 2002 2054 7466 0001 BIC/SWIFT GBWCPLPP
Tytuł przelewu:
Darowizna dla Fundacji Dzieci i Rodzin Ubogich

Osoby fizyczne, a także spółki osobowe, mogą odliczyć od kwoty do opodatkowania 6% dochodu (PIT), a osoby prawne 10% dochodu (CIT).
POTRZEBNI SPONSORZY I WOLONTARIUSZE Pragniemy zachęcic do współpracy Wolontariuszy a także firmy remontowo- budowlane , które okażą serce i nieodpłatnie zechcą pomóc podopiecznym Naszej Fundacji.Pomoc w odnawianiu mieszkań ( szpachlowanie, malowanie, wynoszenie gruzu, mebli itp) . Szukamy także osób chętnych do pomocy w pozyskiwaniu Sponsorów Fundacji .
PRAGNIEMY ZACHĘCIĆ DO WSPÓŁPRACY WOLONTARIUSZY A TAKŻE FIRMY REMONTOWO -BUDOWLANE
Mieszkania naszych podopiecznych9 rodzin wielodzietnych ) są w wielu przypadkach zagrzybione, nie mają łazienek ani toalet. Fundacja pragnie pomóc w odnowieniu i wyposażeniu mieszkań które są w najgorszym stanie.najbardziej  .Pomoc w odnawianiu mieszkań ( szpachlowanie, malowanie, wynoszenie gruzu, mebli itp) . Szukamy firm  a także  wolontariuszy - osób chętnych do pomocy .
Twoja strona firmowa - szybko i za darmo!